Relații clienți: 0266 - 248 447 / Secretariat: 0266 - 248 448

Ruladă de caşcaval

Ingrediente: 
450 g. caşcaval Dalia, 100 g. de şuncă feliată, 1-2 gogoşari în oţet, salată verde.

Mod de preparare: 
Taie caşcavalul si topeşte-l la bain-marie. Amestecă până se omogenizează compoziţia. Întinde o bucată de folie de aluminiu, apoi, pe deasupra, una alimentară.
Toarnă caşcavalul pe folia respectivă şi întinde-l sub o formă dreptunghiulară, nu mai gros de jumătate de centimetru. Intinde feliile de şuncă pe toată suprafaţa, iar pe margine pune şi un rând de fâşii de gogoşar. Rulează totul în folia de aluminiu, strângând bine la capete, după care pune rulada în frigider. Feliaz-o la servire şi aranjeaz-o pe un platou festiv.
Timp de preparare: 15 minute.