Relații clienți: 0266 - 248 447 / Secretariat: 0266 - 248 448

Andive cu brânză topită

Ingrediente: 
Două andive, brânză topită cu șuncă (două batoane), două lămâi, douăzeci de măsline negre, un ciorchine de roșii cherry, busuioc verde.

Mod de preparare: 
Andivele se spală și se desfac frunză cu frunză. Se așază pe un platou și se stropește fiecare frunză cu câteva picături de suc de lămâie. În ele se pune brânza topită cu șuncă, peste care se așază câte o măslină, o roșie cherry și un pic de busuioc. Printre frunzele de andive se pun sferturi de rondele de lămâie.

Timp de preparare: 10 minute

Muffin sărat cu brânză topită

Ingrediente: 
100 g. cabanos, două ouă, 200 ml. de lapte, două linguri ulei, un baton de brânză topită cu verdeaţă, un ardei kapia copt, 200 g. făină, un plic de praf de copt, o lingură de seminţe de susan.

Mod de preparare: 
Încălzește cuptorul. Taie cabanosul feliuţe şi prăjeşte-l.
Într-un castron, se bat ouăle, peste care se adaugă laptele, uleiul, brânza topită, cabanosul prăjit şi ardeiul kapia tăiat fâşii.
Amestecă făina cu praful de copt şi toarnă peste ele compozitia lichidă. Omogenizează. Formele de muffin se ung cu ulei, se umplu cu compoziţia rezultată şi se presară peste ele seminţe de susan. Aşază-le într-o tavă la cuptor până cand se rumenesc.

Baghetă umplută

Ingrediente: 
O baghetă foarte subțire, brânză topită cu cârnați (două batoane), o legătură de ceapă verde, patru roșii de grădină, ardei gras verde (două bucăți), o legătură de pătrunjel.

Mod de preparare: 
Bagheta se taie rondele, se îndepărtează miezul, apoi se umple coaja cu brânză topită cu cârnați. Pe fiecare bucată se așază o felie de roșie proaspătă și o crenguță de pătrunjel. Totul se pune pe un platou pe care în prealabil au fost așezate firele de ceapă și ardeiul gras verde, tăiat fâșii.

Timp de preparare: 10 minute

Omletă cu brânză topită şi caşcaval

Ingrediente: 
3 ouă, ardei gras, 3 felii de salam, un cabanos, 50 g. telemea, 50 g. caşcaval Rucăr, 50 g. brânză topită cu smântână, sare şi piper .

Mod de preparare:
Taie mărunt ardeiul, salamul şi cabanosul şi pune-le la prăjit în puţin ulei. Între timp rade, caşcavalul şi telemeaua. Bate ouăle într-un castron şi adaugă brânza topită, caşcavalul şi brânza rasă. Răstoarnă compoziţia nouă peste compoziţia pusă la prăjit, lasă să se lege câteva minute şi amestecă tot timpul.
Serveşte-le cu o salată de roşii şi castraveţi.
Timp de preparare: 15 minute.

Praz umplut cu brânză topită

Ingrediente: 
2 fire de praz, brânză topită cu mărar și brânză topită cu ciuperci și plante aromatice (două batoane din fiecare), 2 bucăți ardei gras roșu, un ciorchine de roșii cherry, câteva frunze de salată verde, 10 măsline negre

Mod de preparare: 
Se spală prazul și se taie partea lui albă în bucăți de patru centimetri fiecare. Fiecărui cilindru rezultat i se scobește mijlocul, iar golul rămas se umple cu brânză topită cu mărar, jumătate din numărul cilindrilor de praz, și cu brânză topită cu ciuperci și plante aromatice, cealaltă jumătate. Pe un platou, se pun frunzele de salată, măslinele, roșiile cherry, ardeiul gras roșu, tăiat rondele subțiri, iar printre acestea se așază cilindrii de praz umpluți cu brânză topită. Se servește cu pâine țărănească.

Timp de preparare: 10 minute

Rulouri cu brânză topită

Ingrediente: 
8 felii şuncă, 3 linguri de unt, 2 linguri smântână, 1 baton brânză topită, 2 roşii, sare, piper, pătrunjel

Mod de preparare:
Amestecă brânza topită cu smântâna şi untul şi adaugă sare şi piper după gust.
Ia câte o lingură de cremă de brânză şi pune pe câte o felie de şuncă, rulează şi aşază pe un platou. Ornează cu felii de roşii proaspete, măsline negre şi pătrunjel verde. Le poţi pune la frigider până în momentul servirii.
Timp de preparare: 15 minute