Relații clienți: 0266 - 248 447

Protecția datelor personale

Politica de confidențialitate a SC GORDDON PROD SRL, se aplică odată cu procesarea datelor cu caracter personal care sunt colectate online, precum și pentru datele cu caracter personal colectate prin alte canale (telefonic, în magazin, concursuri cu premii, dacă nu se specifică altfel).

Politica de confidențialitate are scopul de a vă oferi o imagine clară a modului în care se proceseaza datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le comunicati, a devotamentului nostru de a le proteja, a drepturilor dumneavoastră și a opțiunilor pe care le aveți la dispoziție de a controla datele dumneavoastră cu caracter personal și a vă proteja dreptul la intimitate.

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele cu caracter personal” sunt orice tip de informații care țin de dumneavoastră și care vă identifică personal, fie singure, fie în combinație cu alte informații aflate la dispoziția noastră. Gordon Prod va colecta diferite date cu caracter personal, pe care ni le furnizați.

 

CE DATE PERSONALE COLECTAM SI CUM PROCEDAM

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate prin:

  • Abonare la știri prin e-mail - unde fiecare utilizator se abonează la știri prin e-mail, care includ știri cu scop informațional, oferte, evenimente, promoții și orice alte știri
  • Concursuri cu premii - diferite date cu caracter personal sunt colectate prin intermediul concursurilor cu premii, care pot avea termeni și condiții suplimentare, așa cum sunt definite aici. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile fiecărui concurs cu premii, înainte de a participa;
  • Echipa noastră de vânzare: în cazul în care doriți, puteți să vă oferiți datele cu caracter personal și echipei noastre de vânzari. Desigur, acest lucru nu este necesar pentru a face o achiziție.

În funcție de ce date cu caracter personal doriți să ne oferiți și la momentul achiziționării sub orice formă sau mod de colectare a datelor cu caracter personal, datele colectate de la dumneavoastră pot fi:

  • Adresa e-mail;
  • Prenumele;
  • Numele;
  • Adresa;
  • Codul poștal și orașul;
  • Numărul de telefon (fix și/sau mobil);
  • Data nașterii;

Când utilizați site-ul nostru browser-ul trimite informații despre dumneavoastră prin intermediul serverelor noastre, inclusiv adresa dumneavoastră IP, data și ora vizitei și informații despre timpul petrecut pe site-ul nostru, URL-ul de referință (site-ul de la care ați venit); paginile pe care le-ați vizitat pe site-urile noastre; și informații despre dispozitiv și browser (de ex., tipul și versiunea browser-ului, sistemul de operare).

În plus, este posibil să colectăm anumite date prin intermediul modulelor cookie și a altor dispozitive asemănătoare. Dați clic aici pentru a consulta politica noastră privind modulele cookie pentru mai multe informații despre modul de utilizare a modulelor cookie și a dispozitivelor asemănătoare.

Atunci când folosiți site-ul nostru, puteți, de asemenea, să vă activați informațiile privind locația. Toate browser-ele vă vor întreba dacă sunteți de acord cu partajarea acestor informații. Prin urmare, numai în astfel de cazuri informațiile dumneavoastră de locație vor fi comunicate către Gordon Prod.

CUM FOLOSIM DATELE DVS.PERSONALE

*Furnizarea serviciului de relații cu clienții

În cazul în care ne contactați prin Departamentul de Relații cu Clienții sau prin alte departamente prin e-mail, telefon, chat, vom procesa datele dumneavoastră cu caracter personal, pentru a rezolva solicitarea și a vă oferi cel mai bun serviciu posibil.

*Analiza

Gordon Prod va folosi datele dumneavoastră cu caracter personal, de asemenea, pentru analiză și cercetare (acestea vor fi întreprinse, oricând e posibil, în mod anonimizat, folosindu-se  pseudonime), lucru necesar cu scopul interesului nostru legitim și ținând cont de clienții noștri și preferințele dumneavoastră, pentru a identifica modele și tendințe, pentru a îmbunătăți experiența de utilizator, pentru a furniza informații, conținut și oferte adaptate nevoilor dumneavoastră, pentru cercetare generală și în scopuri statistice și de raportare agregată, pentru dezvoltarea de noi produse și servicii, pentru a monitoriza performanța produselor și serviciilor existente și a ne îmbunătăți tehnologia, pentru a putea să vă trimitem mesaje de marketing și să afișăm reclame online personalizate.

CUM PROTEJAM DATELE DVS PERSONALE?

Gordon Prod lucrează eficient la implementarea tehnicilor adecvate și a măsurilor de securitate organizațională, pe baza evaluării de risc întreprinse, pentru a se proteja împotriva oricărei procesări neautorizate sau ilegale și împotriva oricăror pierderi, distrugeri sau daune accidentale.

În plus, nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal către țări terțe (țări nemembre UE), cu excepția cazului în care au fost luate unele precauții adecvate în conformitate cu legislația în vigoare.

În eventualitatea oricărei solicitări din partea autorităților legale sau de drept și dacă este necesar în scopul unui proces legal, anchetă etc., Gordon Prod poate să transmită datele dumneavoastră cu caracter personal către aceste autorități.

În plus față de cele de mai sus, Gordon Prod poate să transmită datele dumneavoastră cu caracter personal numai cu consimțământul dumneavoastră prealabil privitor la cine (ce companie) și cu ce scop vă putem transmite datele cu caracter personal. Totuși, aceasta nu este o practică standard care s-ar putea aplica pe viitor.

 

DREPTUL DVS. DE A RETRAGE CONSIMTAMINTUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Puteți solicita să vă exercitați drepturilor de mai jos în orice moment, fără niciun cost.

În cazul în care doriți să limitați comunicarea din partea Gordon Prod la doar anumite canale de comunicare sau chiar la toate, o puteți face în orice moment fie prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În felul acesta, veți renunța să mai primiți e-mail-urile și/sau comunicările noastre prin alte canale.

Vom face tot posibilul să anulăm consimțământul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. 

CAT TIMP SE ASTREAZA DATELE CU CARACTER PERSOANL?

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal cât timp ne permite legea sau până când avem consimțământul dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți în orice moment să cereți accesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal .

CUM PUTETI OBTINE MAI MULTE INFORMATII

Puteți în orice moment să trimiteți întrebări, solicitări legate de datele dumneavoastră cu caracter personal, de modul în care să vă exercitați drepturile legate de datele cu caracter personal către responsabilul nostru cu protecția datelor, pe care îl puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 În cazul în care preferați să ne contactați prin poșta tradițională, vă rugăm să trimiteți solicitarea la

  • GORDON PROD SRL

Comuna Lupeni, sat Bisericani nr.2/A

Judetul Harghita

 

Pentru orice nelămurire, puteți să contactați în orice moment ANSPDCP, autoritatea supervizoare în domeniul datelor cu caracter personal.

ACTUALIZAREA POLITICII

Gordon Prod dorește să respecte principiile și legislația recunoscută internațional privind datele cu caracter personal. În acest scop, dar și pe baza feedback-ului de la dumneavoastră, vom actualiza această Politică de confidențialitate pentru a ne sigura că nu conține greșeli și că cuprinde informațiile adecvate despre drepturile dumneavoastră și activitățile de procesare și că respectă legislația în vigoare și cele mai bune practici.

În cazul în care vom face modificări semnificative, vă vom informa printr-o notificare pe site-urile noastre sau trimițându-vă pe e-mail Politica actualizată. În orice caz, varianta actualizată a Politicii va fi publicată întotdeauna pe acest site.

31.05.2018

 

 

PLATFORMA FACEBOOK

Pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitățile de configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să asocieze contului dumneavoastră de Facebook datele colectate la accesarea paginii noastre web, trebuie să vă deconectați de pe Facebook la accesarea paginii noastre web. Puteți preveni complet încărcarea plug-in-urilor Facebook folosind Add-Ons pentru browser-ul dumneavoastră, de exemplu, cu un "Facebook Blocker"

PLATFORMA YOU TUBE

Pe paginile noastre web se utilizează plug-in-uri sociale de la YouTube. În acest scop, utilizăm clipuri video integrate în codurile paginii web. Este vorba de o ofertă a companiei americane Google Inc.

Pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către YouTube, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitățile de configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor de la Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/