Relații clienți: 0266 - 248 447 / Secretariat: 0266 - 248 448

Produse și branduri

 

Produsele GORDON readuc în memorie clipele petrecute cu cei dragi. Cu toţii asociem gusturi și arome cu momente și perioade din viețile noastre. Fie că vorbim despre mese festive, un picnic în parc sau în pădure, o masă sub nucul din curtea bunicilor, în memorie va rămâne, pe lângă gustul mâncării, şi gustul acelui moment de împreună. GORDON înseamnă întoarcerea bucuriei.
Pentru un viitor plin de gusturi savuroase şi momente de neuitat, trăieşte prezentul alături de bunătăţile de lapte de la GORDON.

Ne găseşti pe rafturile magazinelor mici, locale, în zona de retail modern din supermarketuri și hipermarketuri, dar şi la distribuitori indirecţi.

 

Produsele noastre proaspete îți dau energie, poftă de viață și bucurie.
Pentru fiecare dintre noi, laptele înseamnă începutul vieții. Sânul matern. Și, mai departe, omul tot cu lapte se face mare. Mamele au obiceiul să adune mililitri peste mililitri, ca să vadă cât lapte a băut copilul, dacă e suficient pentru a se sătura și a lua corect în greutate. Într-un fel, am putea spune că viața omului, când e mic, se cântărește în lapte. Viața bună, fiindcă le dăm copiilor laptele cel mai bun.

Când se fac și mai mari, nu le mai dăm lapte în biberoane, ci în cană. Vedem mereu în ochii lor plăcerea de a-l bea, chiar și sau mai ales atunci când o parte îl toarnă pe ei. Tot atunci, începem să le dăm și brânzeturi proaspete. Să aibă calciu, să aibă o digestie bună, să fie sănătoși, vioi și puternici.
Cei care, atunci când sunt adulți, își păstrează bunul obicei al laptelui, pe care l-au avut și-n copilărie, sunt aceia dintre noi care au mereu un tonus bun, sunt echilibrați și plini de viață. Pentru că laptele face bine la viață.

 

Vezi Produse

 

 

Pentru maeștrii bucătari, produsele GORDON sunt cele mai bune alegeri.
Pentru că noi, ca niște creatori de rețete ce suntem, la rândul nostru, știm de ce anume are nevoie un chef  în materie de produse lactate, pentru a-și bucura și chiar impresiona oaspeții.
Care se vor întoarce pentru însăși măiestria lui. Unul dintre marile secrete ale acesteia îl reprezintă tocmai semnătura GORDON.

 

Vezi Produse