Relații clienți: 0266 - 248 447 / Secretariat: 0266 - 248 448

Muffin sărat cu brânză topită

Ingrediente: 
100 g. cabanos, două ouă, 200 ml. de lapte, două linguri ulei, un baton de brânză topită cu verdeaţă, un ardei kapia copt, 200 g. făină, un plic de praf de copt, o lingură de seminţe de susan.

Mod de preparare: 
Încălzește cuptorul. Taie cabanosul feliuţe şi prăjeşte-l.
Într-un castron, se bat ouăle, peste care se adaugă laptele, uleiul, brânza topită, cabanosul prăjit şi ardeiul kapia tăiat fâşii.
Amestecă făina cu praful de copt şi toarnă peste ele compozitia lichidă. Omogenizează. Formele de muffin se ung cu ulei, se umplu cu compoziţia rezultată şi se presară peste ele seminţe de susan. Aşază-le într-o tavă la cuptor până cand se rumenesc.